Localizare camere web NetCam Romania.

NetCam Romania va ofera libertatea de a vizita prin intermediul camerelor web locuri interesante, destinatii turistice situate pe teritoriul Romaniei.

Incarcare harta... Va rugam asteptati

Incarcare harta... Va rugam asteptati
Cauta in: Keyword [optional]  
 
 

Localizare camere web. Destinatii NetCam Romania.

Localizare camere web. Destinatii NetCam Romania.
Camere web live din regiunea Crisana

Reprezintă o provincie istorică situată pe teritoriile României şi Ungariei, având ca limite naturale râul Tisa la vest, râul Mureş la sud, Munţii Apuseni în est şi rîul Someş în nord. A fost împărţită pe criterii etnice în 1920 între România şi Ungaria.

Acest teritoriu s-a aflat în afara zonei de ocupaţie romană, dar schimburile comerciale între dacii liberi şi romani erau foarte intense. În secolul XIV are loc invazia tătară în această zonă, iar în secolul XVI, Crişana intră sub stăpânire habsburgică. În secolul XVII, Cetatea Oradea intră sub stăpânire otomană. Teritoriul a fost integrat Ungariei prin dictatul de la Viena din anul 1940 şi a fost eliberat de militarii români în 1944.

Localizare camere web. Destinatii NetCam Romania.
Judetul Arad Camere web live din judetul Arad

Municipiul Arad este resedinta judetului Arad,Crisana,Banat,Romania.La recensamantul din anul 2002 avea o populatie de 172.824 locuitori.

Aradul este situat in extremitatea vestica a Romaniei,in Campia inalta a Aradului,la 30 km departare de Muntii Zarand,parte a Carpatilor Occidentali.Aradul este traversat de la est de raul Mures.

 
Camere web live din judetul Arad
Judetul Bihor Camere web live din judetul Bihor
Judetul Bihor este un judet situat in nord-vestul Romaniei. Resedinta se afla la Oradea. Prescurtarea numelui este BH.
 
Camere web live din judetul Bihor
Noutati si Evenimente
News Camere web recent introduse in sistem si camere web excluse din sistem. mai multe noutati ...
Malini, partie de schi Malini, partie de schi
Va invitam sa vizualizati aceste imagini live din comuna Malini situata in judetul Suceava, pe cursul raului Suha Mare. Camera web de aici ne ilustreaza partia de schi excelenta pentru cei care doresc sa-si petreaca un weekend sau o vacanta la munte.
Craiova - Centru, Piata Mihai Viteazu Craiova - Centru, Piata Mihai Viteazu
Craiova este al doilea oraş, după Bucureşti, după numarul de construcţii vechi: biserici, case şi palate boiereşti sau alte construcţii laice.
Slanic Moldova Slanic Moldova
Aceasta camera web este amplasata in orasul Slanic Moldova din judetul Bacau. Orasul este situat intr-o zona depresionara acoperita de paduri de conifere si foioase.

More Cameras by Location ... Vizualizeaza mai multe camere NetCam Romania ...

Newsletter:

subscribe unsubscribe
Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos. Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos.
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Propeller
  • Google
  • Technorati
TravelCams va invita sa vizionati camere live din īntreaga lume si descoperiti cele mai atractive destinatii turistice