Localizare camere web NetCam Romania.

Va aflati in categoria: Camere web din Romania : Videoguide :
NetCam Romania va ofera libertatea de a vizita prin intermediul camerelor web locuri interesante, destinatii turistice situate pe teritoriul Romaniei.

Incarcare harta... Va rugam asteptati

Incarcare harta... Va rugam asteptati
Cauta in: Keyword [optional]  
 
 

Localizare camere web. Destinatii NetCam Romania.

Localizare camere web. Destinatii NetCam Romania.
Prezentari Video Atractii Turistice ORASE si STATIUNI
Prezentari Video Atractii Turistice ORASE si STATIUNI din Romania.
Localizare camere web. Destinatii NetCam Romania.

Centrul istoric Centrul istoric
Centrul istoric al Bucurestiului este una dintre cele mai importante atractii turistice din capitala.
 
Prezentare video a Centrului istoric al municipiului Sibiu Prezentare video a Centrului istoric al municipiului Sibiu
Urmariti prezentarea video a centrului municipiului Sibiu.
Municipiul Sibiu este unul din cele mai importante oraşe din Transilvania cu un remarcabil potenţial de dezvoltare economică.
 
Palatul Parlamentului Bucuresti Palatul Parlamentului Bucuresti
Urmariti prezentarea video a Palatululi Parlamentului din Bucuresti.
 
Biserica Sf. Nicolae Biserica Sf. Nicolae
Biserica Sf. Nicolae din Scheii Brasovului a fost construita pe vremea domnitorului Neagoe Basarab, in anul 1495.
 
Biserica Sf. Bartolomeu Biserica Sf. Bartolomeu
Biserica Sfantul Bartolomeu din Brasov a fost construita in secolul XIII (aproximativ 1260) si este cea mai veche cladire a orasului.
 
Biserica Neagra Biserica Neagra
Biserica Neagra din Brasov este simbolul orasului si este cea mai mare constructie de gen din sud-estul Europei.
 
Casteul Cantacuzino Casteul Cantacuzino
Castelul Cantacuzino este localizat pe strada Zamora din Busteni, la poalele muntilor Bucegi.
 
Castelul Bran Castelul Bran
Castelul Bran este localizat pe o stanca in Pasul Bran-Rucar si este un monument deosebit de important atat ca si valoare arhitectonica, cat si ca monument istoric.
 
Biserica Evanghelica Fortificata Prejmer Biserica Evanghelica Fortificata Prejmer
Biserica Evanghelica Fortificata Prejemer se afla situata in localiatatea Prejmer, ce se afla la 10 km de Brasov, pe drumul ce leaga Brasovul de Intorsura Buzaului.
 
Biserica Fortificata Biertan Biserica Fortificata Biertan
Biserica Fortificata Biertan a fost construita in secolul XII si face parte din Patrimoniul Universal UNESCO.
 
Biserica Evanghelica Fortificata Harman Biserica Evanghelica Fortificata Harman
Biserica Evanghelica Fortificata Harmana fost construita in secolul XIII, istoria acestui loc fiind strans legata de prezenta cavalerilor teutoni.
 
Biserica Evanghelica Fortificata Sanpetru Biserica Evanghelica Fortificata Sanpetru
Biserica Evanghelica Fortificata Sanpetru dateaza din secolul al XIII-lea si este o biserica in stil romanic de pe dealul Sanpetrului.
 
Biserica Evanghelica Fortificata Cristian Biserica Evanghelica Fortificata Cristian
Biserica fortificata Sfantul Servatius este o biserica evanghelica din Cristian, judetul Sibiu. Localitatea Cristian se afla la o distanta de 10 kilometri de Sibiu, pe DN 1, in directia Sebes.
 
Cetatea Brasovului Cetatea Brasovului
Cetatea de pe varful Tampei este considerata a fi un monument istoric si arhitectural din sec. XIV-XV de mare valoare patrimonica.
 
Cetatea Rasnov Cetatea Rasnov
Cetatea Rasnov, unul din cele mai bine pastrate ansambluri fortificate din Transilvania, este situata pe dealul calcaros aflat la sudul orasului Rasnov din judetul Brasov. 
 
Manastirea Sucevita Manastirea Sucevita
Manastirea Sucevita este localizata pe valea raului Sucevita, intre dealuri si este inscrisa pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO.
 
Muzeul National de Istorie al Romaniei Muzeul National de Istorie al Romaniei
Muzeul National de Istorie al Romaniei este situat in centrul vechi al Bucurestilor, pe calea Victoriei, in fostul Palat al Postelor.
 
Muzeul de Istorie Nationala si Arheologie Muzeul de Istorie Nationala si Arheologie
Muzeul de Istorie Nationala si Arheologie este unul dintre cele mai bogate muzee din Romania si a doua institutie de profil, ca marime, dupa Muzeul National de Istorie al Romaniei din Bucuresti.
 
Muzeul de Arta Muzeul de Arta
Muzeul de Arta Constanta este o institutie care impresioneaza prin valorile artistice pe care le adaposteste.
 
Muzeul de Arta Populara Muzeul de Arta Populara
Muzeul de Arta Populara Constanta ofera o imagine de ansamblu a patrimoniului de cultura folclorica de pe spatiul Dobrogean, si nu numai.
 
Muzeul de Arta Muzeul de Arta
Muzeul de Arta Brasov este localizat intr-o cladire de importanta arhitecturala, construita in stil neobaroc in 1902 dupa proiectul lui M. Wagner.
 
Prima Scoala Romaneasca Prima Scoala Romaneasca
Prima scoala romaneasca este situata intr-o cladire construita in 1495 in stil baroc, in aceeasi curte cu Biserica Sf. Nicolae.
 
Tezaurul Istoric al Romaniei Tezaurul Istoric al Romaniei
Tezaurul Istoric al Romaniei este adapostit, in cea mai mare parte, de Muzeul National de Istorie al Romaniei.
 
Muzeul Taranului Roman Muzeul Taranului Roman
Muzeul Taranului Roman a fost infiintat in 1990 si este unul dintre cele mai diversificate muzee din familia europeana a Muzeelor de Arte si Traditii Populare.
 
Lacul Balotesti-Fieni Lacul Balotesti-Fieni
Lacul Balotesti-Fieni, sau Laguna Verde, este un loc de relaxare si pescuit extraordinar situat la doar 15 km de Bucuresti.
 
Lacurile din Neptun Lacurile din Neptun
Desi cunoscuta ca si o statiune pe litoralul marii Negre, localitatea Neptun pune la dispozitia oaspetilor sai doua lacuri, Neptun I si Neptun II, perfecte pentru pescuit sau pentru relaxare.
 
Lacul Siutghiol Lacul Siutghiol
Lacul Siutghiol este o laguna ce se intinde pe o suprafata de 1900 hectare, avand lungimea de 7,5 km si latimea de 2,5 km.
 
Lacul Tabacariei Lacul Tabacariei
Lacul Tabacariei este un liman fluviatil format din bararea unei vai de rau cu aluviunile marine ale cordonului litoral Mamaia. Acesta este strans legat de evolutia Lacului Siutghiol, cu care comunica printr-un canal.
 
Peisaj Rasnov Peisaj Rasnov
Rasnov este o localitate situata la poalele muntilor Postavaru, in apropierea muntilor Bucegi si Piatra Craiului, la capatul Nordic al trecatorii Bran-Rucar, in judetul Brasov.
 
Muntele Tampa Muntele Tampa
Muntele Tampa este localizat in masivul Postavaru, in Carpatii Curburii, fiind inconjurat in cea mai mare parte de catre orasul Brasov.
 
Peisaje Bran Moeciu Peisaje Bran Moeciu
Zona Bran Moeciu este situata intre Muntii Bucegi si Muntii Piatra Craiului, fiind o zona incantatoare prin varietatea peisajelor si prin salbaticia reliefului.
 
Peisaje Predeal Peisaje Predeal
Orasul Predeal este situat in zona superioara a Vaii Prahovei, intr-o trecatoare dintre Muntenia si Transilvania, fiind delimitat de 5 masive: Postavarul, Baiului, Fitifoi, Piatra Mare si Bucegi.
 
Cheile Gradistei Moeciu Cheile Gradistei Moeciu
Cheile Gradistei sunt localizate in muntii Ciucas, formate prin actiunea de eroziune a raului Moeciu.
 
Iarna in Bran- Moeciu Iarna in Bran- Moeciu
Zona Bran Moeciu este o zona incantatoare prin varietatea peisajelor si prin salbaticia reliefului, localizata intre muntii Bucegi si muntii Piatra Craiului.
 
Muntii Postavarul Muntii Postavarul
Muntii Postavarul fac parte din Carpatii de Curbura, atingand inaltimea maxima in Vf. Postavaru la 1799 m.
 
Delfinariu Constanta Delfinariu Constanta
Delfinariul, parte actuala a Complexului Muzeal de Stiinte ale Naturii din Constanta, a fost primul acvariu public din Romania, fiind inaugurat la 1 mai 1958. In plus, delfinariul a fost si prima forma muzeistica de acest gen din Sud-Estul Europei.
 
Cascada - La Chisatoare - Cascada - La Chisatoare -
Cascada "La Chisatoare" se gaseste pe malul stang al paraului Turcului, pe drumul ce leaga Moeciu de Sus de Moeciu de Jos.
 
Podul Minciunilor Podul Minciunilor
Podul Minciunilor este un  pod metalic construit in anul 1859, din orasul Sibiu. El este o pasarela pietonala ce face legatura intre Piata Mica si Piata Huet, si trece pe deasupra strazii Ocnei.
 
Cazino Constanta Cazino Constanta
Cazinoul este unul dintre cele mai reprezentative simboluri ale orasului Constanta, fiind construit pe faleza in 1909 si inaugurat in 1910.
 
Acvariu Constanta Acvariu Constanta
Acvariul din Constanta este prima componenta a Complexului Muzeal de Stiinte ale Naturii din Constanta, fiind si primul de gen din Romania, inaugurat la 1 mai 1958.
 
Bucharest City Tour Bucharest City Tour
Bucurestiul este capitala Romaniei inca din 1862 si este, deopotriva, cel mai populat oras, centru industrial si comercial al tarii.
 
Pasajul Scarilor Pasajul Scarilor
Pasajul Scarilor din Sibiu este un pasaj din caramida si piatra ce facea legatura dintre Orasul de Sus si Orasul de Jos, din Sibiu. A fost construit in secolul XIV si facea parte din cea de-a treia centura de fortificatii a orasului Sibiu.
 
Portul Tomis Portul Tomis
Portul Tomis este portul turistic al Constantei, fiind construit in 1958 in fostul Golf al Delfinilor, in prelungirea falezei Cazinoului.
 
Telegondola Mamaia Telegondola Mamaia
Inaugurată la 16 iulie 2004, dupa o investiție de aproximativ 3,5 milioane Euro, Telegondola Mamaia este un teleferic modern care face legatura intre Cazino si Hotelul Perla din Mamaia, pe un traseu de 2,1 km.
 
Arcul de Triumf Arcul de Triumf
Arcul de Triumf este un monument proiectat de Petre Antonescu, construit in perioada 1921-1922, ce comemoreaza victoria Romaniei in Primul Razboi Mondial.
 
Strada Sforii Strada Sforii
Strada Sforii este cea mai ingusta strada din Brasov, dar si din Europa. Aceasta face legatura dintre strazile Cerbului si Poarta Schei.
 
Dupa Ziduri Dupa Ziduri
Aleea Dupa Ziduri este o zona de promenada in centrul istoric al Brasovului. Denumirea, pozitioneaza aceasta zona in afara zidurilor Cetatii.
 
Centrul Sibiului Centrul Sibiului
Piata Mare a devenit de-a lungul timpului un simbol al orasului Sibiu. "Kilometrul 0" al orasului adaposteste cladiri importante, ce au scris istoria orasului de pe Cibin.
 
Viata de noapte Mamaia Viata de noapte Mamaia
Mamaia este una dintre cele mai importante atractii turistice de pe litoralul Marii Negre. Statiunea este situata la Nordul orasului Constanta, din care si face parte.
 
Centrul Sighisoarei Centrul Sighisoarei
Sighisoara este singurul oras - cetate din Romania conservat in cea mai mare parte dar si locuit. Datorita arhitecturii sale remarcabile si a ambiantei geografice, orasul a fost supranumit inca de la sfarsitul secolului al XIX-lea "Perla Transilvaniei".
 
Statiunea Turistica Neptun Statiunea Turistica Neptun
Neptun este o statiune turistica de pe litoralul romanesc situata la 7 km Nord de orasul Mangalia si la 38 km de Constanta. Statiunea se afla intr-o zona cu o vegetatie bogata,  fiind aproape de padurea Comorova.
 
Statiunea Montana Paltinis Statiunea Montana Paltinis
Statiunea Montana Paltinis este situata in muntii Cindrel, la o altitudine de 1440 m si face parte din judetul Sibiu.
 
Statiunea Montana Predeal Statiunea Montana Predeal
Statiunea Montana Predeal este situata in zona superioara a Vaii Prahovei, fiind orasul situat la cea mai mare altitudine din Romania - intre 1030m- 1110 m.
 
Faleza Mamaia Faleza Mamaia
Faleza Mamaia este o zona pietonala ce se imparte in doua zone principale amenajate: Casino si Hotel Perla.
 
Belvedere Brasov Belvedere Brasov
Belvedere este o zona de promenada a Brasovului inca din secolul XIX, fiind situata intr-o zona cu vedere panoramica a orasului.
 
Statiunea Montana Poiana Brasov Statiunea Montana Poiana Brasov
Statiunea Montana Poiana Brasov a fost fondata in 1895 si a inceput prin a fi o zona turistica pentru orasul Brasov. In 1906, Poiana Brasov a devenit statiune turistica de ski si doar trei ani mai tarziu a avut loc prima Competie de Ski din Romania.


 
Noaptea in Bucuresti Noaptea in Bucuresti
Bucuresti este capitala Romaniei si cel mai mare si populat oras al tarii. Orasul de pe Dambovita a fost supranumit "Micul Paris".
 
Piata Universitatii Piata Universitatii
Piata Universitatii din Bucuresti reprezinta kilometrul 0 al retelei stradale din Romania, fiind realizata dupa modelul haussmanian de "Mare-Intersectie" - "La Grande Croisee" delimitand axele nord-sud si est-vest.
 
Centrul Brasovului Centrul Brasovului
Centrul Brasovului este o zona in care se poate admira mostenirea culturala si istorica a judetului Brasov, cladirile de aici fiind singurele martore ale timpului trecut.
 
Statiunea Turistica Eforie Nord Statiunea Turistica Eforie Nord
Statiunea Turistica Eforie Nord a fost infintata in 1894, cand Eforia Spitalelor Civile din Bucuresti a construit aici un sanatoriu balneoclimateric. De atunci, Eforie Nord este una ditre cele mai apreciate statiuni de pe litoralul Marii Negre.
 
Statiunea Turistica Venus Statiunea Turistica Venus
Statitunea turistica Venus este situata la malul Marii Negre, intre Saturn si Cap Aurora, la 3 km distanta de Mangalia si la 41 km sud de Constanta.
 
Statiunea Turistica Saturn Statiunea Turistica Saturn
Statitunea turistica Saturn este situata la malul Marii Negre, in imediata vecinatate a orasului Mangalia, la o distanta de 41 km de Constanta.
 
Parcul Teatrul Oleg Danovski Parcul Teatrul Oleg Danovski

Parcul Teatrul Oleg Danovski este situat in centrul orasului Constanta, pe bulevardul I.C. Bratianu, in fata cladirii Teatrului National de Opera si Balet Oleg Danovski.

 
Parcul Tabacariei Parcul Tabacariei
Parcul Tabacariei este situat pe malul lacului cu acelasi nume, in orasul Constanta si se intinde pe o suprafata de aproximativ 100 ha.
 
Parcul Arheologic Parcul Arheologic
Parcul Arheologic din Constanta expune in aer liber ramasitele Cetatii Tomis, datand din perioada romano-bizantina.
 
Parcul Sportiv Parcul Sportiv
Parcul Sportiv din Brasov , sau parcul Tractorul -cum era cunoscut pana in 2012- este unul dintre cele mai frumoase parcuri ale orasului, fiind proaspat renovat pentru a satisface nevoile brasovenilor.
 
Parcul Drumul Taberei Parcul Drumul Taberei
Parcul Drumul Taberei este situat in inima cartierului Drumul Taberei din Bucuresti, fiind marginit aproape integral de bulevardul cu acelasi nume. Parcul din sectorul 6 al capitalei mai era cunoscut si sub denumirea de "Moghioros".
 
Parcul Alexandru Ioan Cuza Parcul Alexandru Ioan Cuza
Parcul Alexandru Ioan Cuza ( Parcul IOR sau Parcul Titan) este un parc din sectorul 3 al Bucurestiului, fiind situat intr-un perimetru format de strazile Camil Ressu, Liviu Rebreanu, Campia Libertatii, Baba Novac, Constantin Brancusi si Nicolae Grigorescu.
 
Parcul Circului de Stat Parcul Circului de Stat
Parcul Circului de Stat este un parc amenajat pe locul fostei gropi ‘Tonola’, pe un relief realizat aproape in intregime artificial, in sectorul 2 din Bucuresti.
 
Parcul Sebastian Parcul Sebastian
Parcul Sebastian este un parc amenajat in sectorul 5 din Bucuresti, in cartierul Rahova.
 
Parcul Dimitrie Ghica Parcul Dimitrie Ghica
Parcul Dimitrie Ghica din Sinaia a fost infiintat in anul 1881, fiind amenajat sub indrumarea arhitectului peisagist elvetian, Eder. Acesta adaposteste mai multi arbori seculari, iar in interiorul sau se desfasoara, pe o scena amenajata, festivalurile din Sinaia.
 
Parcul Kiseleff Parcul Kiseleff
Parcul Kiseleff e traversat de soseaua ce ii poarta numele generalului rus (Pavel Kiseleff 1788 - 1872) si e amplasat in triunghiul format de bulevardele Ion Mihalache cu Aviatorilor si strada Ion Mincu din sectorul 1 Bucuresti.
 
Parcul Tineretului Parcul Tineretului
Parcul Tineretului din Bucuresti se intinde pe o suprafata de 80 ha din sectorul 4, fiind in prezent unul dintre cele mai intinse parcuri ale capitalei.
 
Parcul Izvor Parcul Izvor
Parcul Izvor din Bucuresti este situata pe malul drept al raului Dambovita, in apropiere de Palatul Parlamentului si este delimitat de b-dul Natiunile Unite, b-dul Libertatiii, strada B. P. Hasdeu si Splaiul Independentei.
 
Parcul Carol Parcul Carol
Parcul Carol I, sau Parcul Libertatii cum era denumit in istorie, este un parc amplasat pe Dealul Filaretului in sectorul 4 al Bucurestiului.
 
Parcul Central Nicolae Titulescu Parcul Central Nicolae Titulescu
Parcul Central Nicolae Titulescu din Brasov este situat in inima orasului, intre B-dul Eroilor si str. Nicolae Iorga, in apropierea Bibliotecii Judetene "George Baritiu".
 
Parcul Herastrau Parcul Herastrau
Parcul Herastrau este cel mai mare parc din Bucuresti ocupand o suprafata de 187 ha, din care 74 ha sunt reprezentate de lacul Herastrau. Este situat in nordul capitalei si este zona de relaxare preferata a bucurestenilor inca din secolele trecute.
 
Parcul Cismigiu Parcul Cismigiu
Parcul Cismigiu este situat in inima Bucuresitului si este cel mai vechi parc al capitalei. Acesta ocupa o suprafata de 17 ha pe locul in care se afla ( la inceputul sec.19) o dumbrava cu un lac format din izvoare naturale.
 
Parcul Ion Voicu Parcul Ion Voicu
Parcul Ion Voicu, sau parcul Ioanid, asa cum era cunoscut pana recent, este unul dintre cele mai bine intretinute si cochete parcuri din Bucuresti
 
Parcul Gradina Icoanei Parcul Gradina Icoanei
Parcul Gradina Icoanei este o frumoasa zona verde destinata recreerii locuitorilor sectorului 2 al Bucurestiului.
 
Parcul Eroilor Parcul Eroilor
Parcul Eroilor, sau Parcul Eroilor Sanitari, este un mic spatiu de recreere in centrul Bucurestiului care evoca eroii romani pe cale de uitare.
 
Partia de schi Oncesti Paltinis Partia de schi Oncesti Paltinis
Statiunea Paltinis este situata pe coasta nord-estica a muntilor Cindrel din Carpatii Meridionali, in judetul Sibiu. Aceasta a fost infintata in 1884 fiind cea mai veche statiune montana din Romania.
 
Partia de schi Zanoaga- Bran Partia de schi Zanoaga- Bran
Partia de schi Zanoaga- Bran este amplasata la circa 4 km de centrul localitatii Bran, pe Valea Portii. Statiunea din judetul Brasov a fost inaugurata in 2005.
 
Partii schi Sinaia Partii schi Sinaia
Sinaia este una dintre cele mai frumoase statiuni montane din Romania. Amplasata pe Valea Prahovei, la poalele muntilor Varful cu Dor, Furnica si Piatra Arsa, statiunea este cautata in special de iubitorii sporturilor de iarna datorita crestelor de peste 2000 m.
 
Partii de schi Predeal Partii de schi Predeal
Statiunea montana Predeal este situat in zona superioara a Vaii Prahovei, intr-o trecatoare dintre Muntenia si Transilvania, fiind orasul situat la cea mai mare altitudine din Romania (1030 m- 1110 m).
 
Biserica Romano - Catolica Sf. Anton de Padova Biserica Romano - Catolica Sf. Anton de Padova
Biserica romano-catolica "Sfantul Anton de Padova" este situata in zona central- istorica a orasului Constanta, in apropiere de Moscheea Carol I si Catedrala Sfintii Petru si Pavel.
 
Catedrala Ortodoxa Sf. Petru si Pavel Catedrala Ortodoxa Sf. Petru si Pavel
Catedrala Sf. Petru si Pavel este un lacas de cult ortodox, situata in zona peninsulara a orasului Constanta.
 
Faleza Cazino Constanta Faleza Cazino Constanta
Faleza Cazinoului Constanta este una din principalele zone de promenada din orasul de la malul Marii Negre. Faleza de la Cazino este unul dintre locurile preferate ale constantenilor, dar si ale turistilor.
 Noutati si Evenimente
News Camere web recent introduse in sistem si camere web excluse din sistem. mai multe noutati ...
Malini, partie de schi Malini, partie de schi
Va invitam sa vizualizati aceste imagini live din comuna Malini situata in judetul Suceava, pe cursul raului Suha Mare. Camera web de aici ne ilustreaza partia de schi excelenta pentru cei care doresc sa-si petreaca un weekend sau o vacanta la munte.
Craiova - Centru, Piata Mihai Viteazu Craiova - Centru, Piata Mihai Viteazu
Craiova este al doilea oraş, după Bucureşti, după numarul de construcţii vechi: biserici, case şi palate boiereşti sau alte construcţii laice.
Slanic Moldova Slanic Moldova
Aceasta camera web este amplasata in orasul Slanic Moldova din judetul Bacau. Orasul este situat intr-o zona depresionara acoperita de paduri de conifere si foioase.

More Cameras by Location ... Vizualizeaza mai multe camere NetCam Romania ...

Newsletter:

subscribe unsubscribe
Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos. Daca doriti sa retineti aceasta pagina sau sa o recomandati si altor persoane, folositi butoanele de mai jos.
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Mixx
  • Propeller
  • Google
  • Technorati
TravelCams va invita sa vizionati camere live din īntreaga lume si descoperiti cele mai atractive destinatii turistice